2016. január 24., vasárnap

Befejező rész


ÁÁÁÁÁÁÁ! El sem hiszem, hogy megszületett Louisnak a kisfia,olyan csodálatos *-*

Köszönöm szépen, hogy itt voltatok velem, még annak ellenére is, hogy unalmas,és talán az egyik legrosszabb blogom lett. 
Köszönöma türelmeteket! 
All the Love Timii1D *-*





Eleanor és Louis a rajongók szidalmai miatt szakítottak. Louis nem tudott mit tenni a rajongók utálkozása ellen, hiszen fontosak voltak neki, ezek ez emberek. Ha kiírt volna valamit, se változott volna semmi. A rajongók egyszerűen csak nem tudták elfogadni, hogy kedvencüknek egy szép barátnője van.
Eleanor már nem bírta sokáig. Halálos üzenetekkel fenyegették, és az utcán is többször is letámadták Őt. Ez sok volt neki.
A szakítás nagyon megviselte Louis-t, hiszen 4 éve együtt jártak a lánnyal.
Louis teljesen összetört. Igaz, próbálta magár erősnek mutatni, de a rajongóknak is szemet szúrt a kedvtelensége. Az utcán nem mosolygott., és a mosolya sem volt őszinte. Ezek az emberek vették el tőle a barátnőjét, de közben ők adták neki a legtöbbet. Ebben a pillanatban vegyes érzelmeket táplált a rajongói felé, hiszen nem tudta, haragudjon, vagy hálás legyen nekik. Talán mindkettőt érezte.
Nem sokkal később a fiú egy bárban kötött ki, ahol azonnal helyet foglalt a pultnál és erősebbnél erősebb italokat rendelt, hogy elfelejtse szerelmét.
Már nem látott tisztán. Talán még felismert pár embert, akikkel az este szóbeelegyedett, de már nem volt magánál. Össze-visszabeszélt, és még verekedésbe is keveredett egy fiúval, akiről azt hitte, most Eleanorral van. Hallucinált.

Louis nem bírt védekezni, így a földre esett, véresen. Kórházba kellett szállítani. Mélyen legbelül remélte, eljön hozzá Ő, és mellette marad, de feleslegesen. Eleanor és Ő többé nem találkoztak, nem is hívták egymást. Barátai, Harry, Liam, és Niall a fiú mellett voltak, és sajnáltál őt, hiszen szerették a lányt, és szerették az életvidám Louis-t, aki most nem létezett. Helyette egy érzelmi roncs hevert előttük, és eleredtek a könnyeik. Megrettentette őket a fiú látványa. Nem bírták tovább nézni, ezért kimentek a kórteremből, egyedül Liam maradt bent, aki megfogta Louis kezét, és nem mozdult el mellőle. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése